Návod na přípravu
1. Sladké ovesné kaše
Obsah sáčku smíchejte se 1,6 dl vařící vody, promíchejte a nechte 2 minuty odstát. Nejlepší výsledek dosáhnete použitím šlehacích metliček. Nemíchejte ve vzduchotěsné nádobě, jako je například šejkr!
2. Syté husté polévky
Obsah sáčku smíchejte se 3,5 dl vařící vody, promíchejte a nechte 2 minuty odstát. Nejlepší výsledek dosáhnete použitím šlehacích metliček. Nemíchejte ve vzduchotěsné nádobě, jako je například šejkr!
3. Koktejly
Obsah sáčku smíchejte se 3 dl vody, promíchejte, nejlépe v šejkru a nechte 2 minuty odstát.
Náš tip: přidáte-li do čokoládového koktejlu menší množství vody, vznikne pro změnu čokoládový dezert, případně můžete dezert připravit i s horkou vodou.
4. Lívance
Obsah sáčku smíchejte se 1,1 dl studené vody a dobře promíchejte. Na pánvi opékejte 2 minuty z každé strany.
5. Nugety s kuřecí příchutí
Za stálého míchání smíchejte obsah jednoho sáčku s 50 ml studené vody. Vyformujte 2 nugety a pečte v předehřáté troubě 20-30 minut na papíře na pečení.