Poradna

navod-na-pripravu

Návod na přípravu

1. Sladké ovesné kaše

Za stálého míchání smíchejte obsah sáčku s 1,5 – 2 dl vařící vody a nechte odstát 3-5 minut. Nejlepší výsledek dosáhnete použitím šlehacích metliček. Nemíchejte ve vzduchotěsné nádobě, jako je například šejkr!

2. Syté husté polévky

Za stálého míchání smíchejte obsah sáčku s 3 dl vařící vody a nechte odstát 3-5 minut. Nejlepší výsledek dosáhnete použitím šlehacích metliček. Nemíchejte ve vzduchotěsné nádobě, jako je například šejkr!

3. Koktejly a smoothie

Smíchejte obsah sáčku s 3−5 dl vody, dobře promíchejte, nejlépe v šejkru.
Náš tip: přidáte-li do čokoládového koktejlu menší množství vody, vznikne pro změnu čokoládový dezert, případně můžete dezert připravit i s horkou vodou.

4. Bramborová kaše

Za stálého míchání smíchejte obsah jednoho sáčku s 80 ml vařící vody a nechte odstát 5 minut, nebo smíchejte s 80 ml studené vody a ohřejte v mikrovlnné troubě po dobu 1 minuty. Nejlepší výsledek dosáhnete s použitím šlehacích metliček.

5. Nugety s kuřecí příchutí

Za stálého míchání smíchejte obsah jednoho sáčku s 50 ml studené vody. Vyformujte 2 nugety a pečte v předehřáté troubě 20-30 minut na papíře na pečení.