Poradna

navod-na-pripravu

Návod na přípravu

1. Sladké ovesné kaše

Obsah sáčku smíchejte se 1,6 dl vařící vody, promíchejte a nechte 2 minuty odstát. Nejlepší výsledek dosáhnete použitím šlehacích metliček. Nemíchejte ve vzduchotěsné nádobě, jako je například šejkr!

2. Syté husté polévky

Obsah sáčku smíchejte se 3,5 dl vařící vody, promíchejte a nechte 2 minuty odstát.  Nejlepší výsledek dosáhnete použitím šlehacích metliček. Nemíchejte ve vzduchotěsné nádobě, jako je například šejkr!

3. Koktejly

Obsah sáčku smíchejte se 3 dl vody, promíchejte, nejlépe v šejkru a nechte 2 minuty odstát.
Náš tip: přidáte-li do čokoládového koktejlu menší množství vody, vznikne pro změnu čokoládový dezert, případně můžete dezert připravit i s horkou vodou.

4. Lívance

Obsah sáčku smíchejte se 1,1 dl studené vody a dobře promíchejte. Na pánvi opékejte 2 minuty z každé strany.

5. Nugety s kuřecí příchutí

Za stálého míchání smíchejte obsah jednoho sáčku s 50 ml studené vody. Vyformujte 2 nugety a pečte v předehřáté troubě 20-30 minut na papíře na pečení.